Lagu-Lagu Patriotik Dan Lagu Rakyat Malaysia



downloadKeranamu
1.44 Mb
3:36 Minit
downloadMuhibbah
1.12 Mb
2:48 min
downloadWawasan 2020
0.91 Mb
2:16 min
download
Transformasi Berjaya Rakyat Sejahtera
2.31 Mb
2:31 min
download
Akhlak Mulia Masyarakat Kita
0.74 Mb
1:50 min
download
Bersatu Berdisiplin
1.37 Mb
3:25 min
download
Bersatu Ke Alaf Baru
0.8 Mb
2:00 min
download
Bersatu Menentu Kecapaian
0.53 Mb
1:19 min
download
Bersatu Menuju Wawasan
1.04 Mb
2:35 min
downloadBersatu
0.88 Mb
2:12 min
downloadBumi Malaysia
4.26 Mb
4:39 min
downloadCemerlang
2.39 Mb
2:37 min
downloadHayati Rukun Negara
2.06 Mb
2:15 min
downloadKu Cari Damai Abadi
2.62 Mb
6:33 min
downloadPahlawanku
1.16 Mb
2:53 min
downloadPerajurit Tanah Air
0.99 Mb
2:29 min
downloadPutra Putri
3.39 Mb
3:42 min
downloadTanah Pusaka
3.96 Mb
4:20 min
downloadUntukmu Malaysia
2.43 Mb
2:39 min
downloadMalaysia Berjaya
0.75 Mb
1:52 min
downloadAlam Tanahair
2.85 Mb
3:07 min
downloadMalaysia Baru
2.26 Mb
2:28 min
downloadMalaysia Tanahairku
4.01 Mb
4:23 min
downloadNyalakan Tekad
2.75 Mb
3:00 min
downloadTanggal 31
0.81 Mb
2:02 min
downloadKemegahan Negara Ku
0.66 Mb
1:39 min
downloadBerjaya
1.1 Mb
2:45 min
downloadNegaraku(Versi Penuh)
2.02 Mb
1:28 min


Posted byxtreme_paranoid  

16 comments:

sherrina said... September 10, 2007 at 8:25 PM  

cayalah, anda menyediakan sumber lagu tradisional yg paling banyak yg pernah saya jumpa. Terima kasih, pelajar-pelajar saya banyak menggunakannya untuk tugasan :)

admininistrator said... September 18, 2007 at 8:47 AM  

sama-sama.. lol
sharing is caring

aZahari [CreW 92™] said... August 8, 2008 at 5:44 AM  

wow..
koleksi lagu tradisional yang amat banyak..
trima kasih..

ade lagu bahtera merdeka MINUS ONE x??..

fruzze said... August 12, 2008 at 8:09 AM  

Hello...sy berbangga la ngan awak..eh nie sumua bkn minus one eh? sy kalau bleh nak minus one utk :
1)tanah pusaka
2)putera puteri
3)pahlawanku
4)ilham pujangga
5)warisan

admininistrator said... August 18, 2008 at 11:51 PM  

hi semua..thanks ea coz lawat blog ni.
yang ader lagu2 ni je.
minus one xder laaa

kopok007 said... February 22, 2009 at 6:23 PM  

bagus usaha anda teruskan..cayala

akuxder said... June 30, 2009 at 9:55 AM  

bagusnya..... boleh tak sesiapa bagi tahu mana nak dapat lagu 'senyum seindah suria'

akuxder said... June 30, 2009 at 9:55 AM  

bagusnya..... boleh tak sesiapa bagi tahu mana nak dapat lagu 'senyum seindah suria'

xiaomek said... July 23, 2009 at 7:59 AM  

Sila tanya anda ada lagu "sejahtera malaysia" dan "setia " atau tidak? Jika ada lagu dan lagu minus 1, saya amat menghargainya kerana murid saya ingin menyanyi lagu itu di pertandingan lagu patriotik 7 Ogos 2009.

Hisyamudin said... August 14, 2009 at 5:41 PM  

tak leh download la

mazlan_mm said... August 19, 2009 at 11:01 AM  

wa memang caya sama lu laaa...
Memang banyak gunanya lagu2 patriotik seperti ini terutama dalam sambutan bulan kemerdekaan. Saya ada satu cadangan, kalau boleh tuan sediakan juga lagu2 ini dalam bentuk minus one, saya rasa LAGI TERANGKAT laaaa....

mazlan_mm said... August 19, 2009 at 11:05 AM  

Wa cayalah sama lu...
Saya amat berbangga dengan hasilan tuan. Saya bagi cadangan kalau boleh jadikan semua lagu2 tu dalam minus one, bertambah2 lah hebatnya tuan...

ieka said... November 13, 2009 at 6:22 PM  

thanks,,
saya cari seharian lagu ala canggung full dengan nyanyian skali. akhirnya jumpa kat sini..
tq..
kalau bkn sbb blog ni,, terpaksa la batalkan tarian untuk majlis penutup form 3 tahun ni..
mesti x meriah..

a|siGhT said... November 30, 2009 at 3:40 AM  

Terima kasih atas blog anda... Kami sdg akan menggunakannya untuk lawatan ke china hujung tahun ini bagi menunjukkan keistimewaan malaysia. :) terima kasih sekali lagi... jgn tutup blog ini ye??

daydeck86 said... January 3, 2010 at 7:07 PM  

Salam
nak download dendang siti fatimah
tapi tak boleh la
knaper yer?
kalau tak kesah boleh tak email ke
daydeck[at]gmail[dot]com

Mysha said... March 11, 2010 at 5:04 AM  

tq very much...it helps me a alot =)

Post a Comment